Nå er eToro superpopulær blant norske tradere

eToro er en ledende tjeneste for tradere som ønsker å handle aksjer, CFD og derivater. Verdens største sosiale tradingnettverk har nå blitt svært populær blant tradere i Norge.

eToro

eToro er en populær app og online-tjeneste for handel med aksjer, ETF, og CFD-er. Skjermbilde: eToro

29. mai 2024 av 📈 Opsjonshandel / Nettmeglere

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her

Det finnes et stort utvalg handelstjenester å velge blant for tradere, men noen er rett og slett mye bedre enn andre. De aller beste enter opp med å overta showet, og eToro har med sin innovative tjeneste nå blitt verdens ledende sosiale tradingnettverk som benyttes av millioner av brukere over hele verden.

Mange tradere har funnet sin favoritt i handelstjenesten eToro. De har kommet frem til handelsløsninger som fungerer utrolig bra, så la oss se litt nærmere på hva eToro er og hvorfor så mange tradere foretrekker akkurat denne tjenesten.

Dette kan du handle medeToro

eToro har et bredt utvalg av finansielle handelsmuligheter.

  • Aksjehandel hos eToro utføres i virkelige aksjer. Du finner en fullstendig liste over hvilke aksjer som kan handles ved å gå inn på hjemmesiden og lese om aksjehandel der. En demo for aksjehandel er også tilgjengelig.
  • ETF-handel tilbys av eToro. Exchange traded funds, eller børsomsatte fond er fond som kan handles som du er vant med fra aksjer. Hvis du har handlet fond så vet du at oppgjørstidene ofte er lang, opptil flere dager. Kjøper du en ETF er det som med aksjer, avhengig av likviditet, men ofte får man solgt i markedet på kort tid.
  • CFD er differansekontrakter og et populært tradinginstrument. Dersom du ønsker å trade i råvarer, handler du som regel ikke selve råvarene, men et derivat. CFD er et populært slikt derivat for tradere. eToro tilbyr CFD-handel i råvarer, valuta, indekser og mer, se hjemmesiden for en fullstendig oversikt.

eToro tilbyr en trygg og pålitelig handelsløsning

Kanskje det aller viktigste ved en handelstjeneste er tryggheten. Deres handelstjeneste oppleves trygg på alle måter. Rask og pålitelig ordreutførelse er et krav fra mange tradere, og vi har alltid opplevd denne som upåklagelig hos eToro.

eToro er et lisensert selskap og forplikter å overholde strenge lover og forskrifter for finansvirksomhet, som er underlagt streng regulering.

Som norsk trader er det helt greit å bruke eToro og vi har aldri opplevd noen problemer. Til forskjell fra nasjonale aktører med en mindre kundebase, har eToro millioner av tradere hos seg, og det merkes at de har store ressurser som har blitt brukt på å lage en veldig flott handelstjeneste som etter vår erfaring fungerer prikkfritt på alle områder. Innskudd er ikke noe problem fra Norge, og du benytter bare ditt bankkort/kredittkort med Visa, Mastercard, eventuelt kan PayPal, Skrill, Neteller eller andre betalinger benyttes. BankID er ikke tilgjengelig, og dette er kanskje eToro sin eneste ulempe, men det er av liten betydning for oss.

eToro og skatt til Norge er en grei sak, da nødvendige tall er lett tilgjengelig når du er pålogget. Du finner nødvendige dokumenter og tall som kreves for å fylle ut skattemeldingen (selvangivelsen) inne på eToro. Husk bare å opplyse om gevinst og tap siden dette ikke rapporteres automatisk til norske skattemyndigheter.

Prøv en gratis eToro demo

Du kan prøve eToro gratis. Dette er en fin anledning for alle som ønsker å få erfaring med trading uten å risikere egne penger. Det er også den beste måten å bli kjent med eToro.

eToro er tilgjengeli på mobil (app) og online, slik at du kan bruke eToro på alle flater, inkludert nettbrett, stasjonær/bærbare datamaskin og mobil. Programvaren som kan lastes ned er trygg/fri for virus og fri for malware (vi har selvsagt sjekket før vi lastet ned). Uansett fungerer online-versjonen av eToro minst like bra, og det er ikke et krav at du må laste ned noen applikasjon for å handle med eToro.

eToro er en suveren handelstjenste og det er lett å forstå hvordan eToro har blitt verdens ledende sosiale tradingnettverk. Vi anbefaler alle tradere å bli bedre kjent med eToro ved å besøke deres hjemmeside og prøve deres gratis demo.

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her